BRAFAB

Les mer

Brafabs stilrene utemøbler

«Vi er ikke storbyfolk – men vi forstår verdien av å tenke stort, samtidig som vi legger vekt på lokalt, personlig og ærlig virke». Brafab har eksistert siden 1935, og det hersker ingen tvil om at Brafab leverer utemøbler av høy kvalitet. Brafab jobber hardt for å ligge langt fremme innen produktutvikling, komfort og design uten å gi avkall på høy kvalitet. 

Sortimentet har mange ulike produktserier med en smakfull blanding av utemøbler i ulike stiler. Her kan du finne smarte og komfortable balkongmøbler, store loungemøbler, en innbydende spisegruppe med uttrekkbart bord eller en lekker parasoll som beskytter godt mot solen på uteplassen. 

Brafabs utemøbler setter stilen for alle uterom og hager. Her finner du alt du kan tenke deg, se blant annet:

  • Sofagrupper
  • Loungegrupper
  • Rottingmøbler
  • Spisegrupper
  • Parasoller

 

Og mye annet!

 

Utemøbler med stilig design og høy kvalitet 

Brafab har eksistert siden 1935, og det råder ingen tvil om at de leverer møbler av førsteklasses kvalitet. Brafab jobber hardt for å ligge langt fremme innen produktutvikling, kvalitet og design. I dag er Brafab en av Nordens største distributører av utemøbler. 

De siste årene har det blir veldig populært med vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium, f.eks. kolleksjonene Leone og Belfort. En annen populær serie i Brafab-sortimentet er Delia, en stor serie med utemøbler i aluminium i ulike farger. Se alle seriene fra Brafab hos Hulténs!

 

Hagemøbler av høy kvalitet

Brafabs hovedfokus er å lage hagemøbler av høy kvalitet med høy presisjon. I det store sortimentet av lekre og moderne møbler inngår det en rekke ulike materialer. Kunstrottingmøblene fra Brafab er flotte og svært komfortable. Kunstrottingmøbler er i utgangspunktet også helt vedlikeholdsfrie – så lenge du tar inn putene når det regner. 

Det finnes også sofagrupper med puter som tåler å ligge ute når det regner. I Brafabs sortiment finner du også teakmøbler med mange gode egenskaper med tanke på utendørsbruk og det nordiske klimaet. Teak er en populær tresort for nettopp utemøbler takket være den fine, sølvgrå nyansen de får med årene hvis de ikke behandles med olje. Du kan også olje teakmøblene dine hvis du ønsker en mørkere treflate. 

Du finner også andre sommermøbler i sortimentet, som praktiske dekkstoler og deilige hammocker du kan slappe av i på de varmeste sommerdagene. Brafab vet at det nordiske klimaet byr på all slag vær med regn og sol om hverandre, derfor står slitestyrke i fokus når et nytt utemøbel skal produseres. Brafab selger utemøbler som stoler, solsenger, bord, sofaer, benker og mye annet i teak. 

 

Slitesterke materialer som tåler vind og vær

Når du kjøper et møbel fra Brafab, vil du merke at form, funksjon og kvalitet er veldig gjennomtenkt. Materialet skal tåle slitasje, kritiske blikk og selvfølgelig at man sitter på det.

Sommeren skal være enkel!

Brafab har også et stort sortiment av utemøbler i aluminum. Aluminium er et svært populært materiale for hagemøbler siden det er helt vedlikeholdsfritt. Brafab selger spisebord, stoler, loungemøbler og sofagrupper i aluminium.

Sjekk også ut Brafabs utemøbler som er laget av stål. Her finner du fine cafésett i forskjellige farger og klassisk design. Finn stilige møbler og skap din egen Paris-følelse med cafémøbler i stål. Brafab har alltid klassiske og jordnære farger som passer perfekt til naturens egne farger. 

Se også Brafabs utemøbler i rustfritt stål, dette er perfekte møbler om du vil bruke så lite tid som mulig på vedlikehold. Slapp av og nyt uteplassen uten å bekymre deg for de nye, stilige møblene. 

 

Trendy rottingmøbler

Man sier at alt kommer tilbake når det trender, og rotting er et krystallklart eksempel på dette. De siste årene har populariteten bare vokst seg større for hvert år. La deg inspirere av 70-tallets favorittmateriale, men med dagens moderne vri. Brafab har et stort utvalg av rottingmøbler som har bestått tidens tann, og er like klassiske i dag som for 40 år siden. 

Med rottingmøbler i uterommet eller hagen skaper du et avslappet og stilsikkert miljø som får deg til å tenke på varme sommerferiedager og lange, lyse sommerkvelder. Denne stilen kombineres ofte med en oase av planter for å fullføre de avslappende og nesten bohemske omgivelsene. Sjekk blant annet ut møbelseriene Astrakan og Vallda for en mer retroaktig stil. For et mer moderne uttrykk kan du ta en titt på Hornbrook- eller Sandkorn-serien.

 

Nyt sommeren i behagelige utemøbler

Når du kjøper utemøbler fra Brafab, merker du fort at fasong, funksjon og kvalitet er nøye gjennomtenkt. Hagemøblene skal gi deg og hagen det lille ekstra. Samtidig skal de vare hele sommeren, og somrene deretter også. Hagemøblene fra Brafab er laget for å tåle slitasje, kresne blikk og selvfølgelig at man sitter i dem. 

Når du har kjøpt et utemøbel som faller deg i smak, er det også viktig å tenke på vedlikehold og rengjøring av hagemøblene. Vi har derfor et stort utvalg av vedlikeholdsprodukter for utemøbler hvor du finner rengjøring til mange ulike materialer. Vi har også møbelbeskyttelse i ulike størrelser som gjør at du enkelt finner formsydde møbeltrekk til hjørnesofaer, bord, stablestoler, dekkstoler og mye annet. Besøk da gjerne kategorien: møbelbeskyttelse.

 

Kjøp hos Hulténs i dag

Bestill Brafab-møblene dine i dag og skap stilen du leter etter. Den første koselige stunden i de nye hagemøblene er alltid noe helt spesielt, så inviter venner og familie over på besøk for å nyte de nye hagemøblene sammen.


Hos Hulténs får du alltid god service. Om det er noe du lurer på i kjøpsprosessen, er du velkommen til å kontakte oss med spørsmålene dine. Sammen finner vi løsningen som passer best for behovene dine. Vi gleder oss til å hjelpe deg med hagemøbelkjøpet ditt, akkurat som vi gleder oss til å se hvilke av våre mange flotte hagemøbler som faller i smak. Kjøp dem hos Hulténs slik at de raskt kan flytte inn i hagen eller på uteplassen!