Grupper

Skap et innbydende og funksjonelt utemiljø med våre utemøbelgrupper.

Hos Hulténs finner du et bredt utvalg av loungemøbler, spisegrupper, sofagrupper, byggbare grupper og loungegrupper av høy kvalitet fra kjente varemerker. Vi tilbyr et bredt utvalg av stilige og praktiske utemøbelgrupper som forvandler uterommet ditt til et harmonisk og innbydende miljø.

Sofagrupper for avslappende stunder

Våre sofagrupper er designet for å gi maksimal komfort og avslapning. Enten du foretrekker en tradisjonell loungesofa, en modulbasert sofagruppe som kan tilpasses etter behov, eller en koselig hjørnesofa for familie og venner, har vi alternativer som passer perfekt til din stil og dine behov. Med myke puter og slitesterke materialer er sofagruppene våre det perfekte valget for å skape en avslappet og innbydende atmosfære på terrassen.

Spisegrupper for koselige måltider under åpen himmel

Spisegruppene våre er designet for å skape et komfortabelt og funksjonelt rom for måltider utendørs. Enten du planlegger en intim middag for to eller en fest for hele familien, har vi spisegrupper i ulike størrelser og stiler som passer dine behov. Med slitesterke bord og komfortable stoler kan du nyte hyggelige måltider under åpen himmel i din egen hage.

Materialer av høy kvalitet for langvarig bruk

Hos Hulténs finner du utegrupper i materialer som rotting, stål, aluminium, teak, eik, rotting, tre og mange andre materialer. Vi tilbyr kun utemøbler i materialer av høy kvalitet som er designet for å tåle utfordringene i utemiljøet. Med riktig stell og vedlikehold vil utemøbelgruppen din være en pålitelig og stilig følgesvenn i mange sesonger fremover.

Grupper