Utemøbler

Utemøbler 

På denne siden kan du velge hvilken type utemøbel du vil ha samt bla gjennom alt vi har av materialer og leverandører.

Hos oss på Hulténs finner du et av Skandinavias største utvalg av utemøbler. Vi har utemøblene for deg, enten du er ute etter nye møbler til uteplassen, uterommet eller balkongen. Målet vårt er å ha et stort og bredt utvalg av utemøbler i ulike materialer for å tilfredsstille enhver smak. 

Her finner du alt innen utemøbler:

  • Loungemøbler
  • Spisegrupper
  • Sofagrupper
  • Balkongmøbler
  • Cafémøbler 
  • Og mye annet!

 

Vi har over 4000 produkter som bidrar til å gjøre uteplassen til det beste stedet i hjemmet. Du vil garantert finne alt til hjemmet ditt her hos Hulténs.

Sammen med leverandørene har vi enorm erfaring med utemøbler, og kan hele tiden tilby oppdaterte tilbud av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Som kunde kan du dessuten motta hjelp med rask levering av de nye utemøblene og loungemøblene fra oss.

Hvis du ønsker å se våre utemøbler og sortere etter materiale, kan du gå inn på kategorien Hagemøbler. Her finner du informasjon om materialene.

 

Hagemøbler fra ledende merker

På Hulténs kan vi tilby et stort utvalg av hagemøbler fra verdensledende merker. I våre kolleksjoner finner du utemøbler fra Brafab, Cane-Line, Grythyttan, Dedon, Skagerak, Skargaarden, Sika Design, Fatboy og mange andre. Vi kan også tilby et stort utvalg av utemøbler i teak, kunstrotting og aluminium. Du skal føle deg trygg når du kjøper hagemøbler hos Hulténs. Du har alltid muligheten til å betale etter leveransen av hagemøblene. 

Cane-Line A/S er et dansk selskap med hovedkontor i Rynkeby (Odense) på øya Fyn. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har vært i stadig vekst frem til i dag. Cane-Line er absolutt blant de ledende europeiske leverandørene av vedlikeholdsfrie utemøbler. De jobber med materialer som kunstrotting, rustfritt stål, aluminium, teak og deres egen Cane-LineTex til utemøblene sine. 

Når en ny serie hagemøbler skal utvikles, ansettes som regel noen av Danmarks mest anerkjente møbeldesignere. Som så mange ganger tidligere ender resultatet som regel med vedlikeholdsfrie utemøbler med høy sittekomfort og et utseende som skiller seg ut, uten å være for ekstremt. 

Til Cane-Lines utemøbler kommer det flere og flere modeller av deres vannbestandige puter og quick-dry foam polstring som bidrar til at putene tåler å ligge ute til tross for regn. Still putene på høykant så de tørker raskt og kan brukes igjen etter en stund uten å ha tatt skade.

 

Noen av Nordens største merker innen utemøbler

Brafab har eksistert siden 1935, og det råder ingen tvil om at Brafab leverer kvalitetsmøbler. Brafab jobber hardt for å ligge langt fremme innen produktutvikling, kvalitet og design. I dag er Brafab en av Nordens største distributører av utemøbler. Når du kjøper et møbel fra Brafab, merker du at form, funksjon og kvalitet er nøye gjennomtenkt. Materialet skal tåle slitasje, kritiske blikk og selvfølgelig at man sitter på det.

Hillerstorp er en av Nordens største produsenter av hagemøbler og utemøbler. Hillerstorp har stor erfaring med produksjon av utemøbler av høy kvalitet til en gunstig pris. Her finner du møbler i kunstrotting, furu, rotting, stål og aluminium samt puter i mange ulike størrelser. Sortimentet inneholder stoler, stablestoler, sofaer, møbeltrekk og mye annet. Gjenskap en typisk skandinavisk sommer med møbler fra Hillerstorps Trä.

Når du kjøper møbler fra Artwood, kan du forvente deg lekkert design, høy komfort og ikke minst gode materialvalg. Møblene produseres med omsorg og høy presisjon, og dette kombinert med materialer av høy kvalitet gir møbler som varer lenge. I Artwoods unike sortiment finner du møbler som stoler, bord, lenestoler, rottingmøbler og mye annet som gir hjemmet og interiøret et personlig preg. 

Det er mange kolleksjoner som appellerer til flere ulike smaker. I Artwoods sortiment vil du derfor garantert finne noe som faller i smak, enten du foretrekker mørk og koselig stil eller lyst og fresht interiør.

 

Utemøbler til uteservering

Hos Hulténs finner du også utemøbler til café, restaurant og annen uteservering. Vi har mange ulike typer cafémøbler, spisegrupper og sofagrupper som kan passe inn i ditt hjem. I tillegg til utemøbler selger vi også parasoller. Med markedsledende leverandører som Glatz og Umbrosa kan vi levere skreddersydde løsninger til uteserveringen din. La deg inspirere av sommermøbler, parasoller og puter til utemøbler hos Hulténs.

 

Utemøbler som tåler vær og vind

Heldigvis er det skandinaviske været relativt enkelt å ha å gjøre med. De største utfordringene er som regel regn, vind og frost. Men hvis møblene skal stå utendørs hele året, er det viktig å ta riktig vare på dem. Været endrer seg ofte i løpet av året, og møblene våre bør takle det meste. Likevel kan de trenge litt ekstra hjelp. 

Se møbeltrekk her hos Hulténs. Vi har alt til alle typer møbler som står utendørs. Se møbeltrekk for sofaer, griller, parasoller, bord og mye annet. 

 

Rimelige utemøbler 

Vi på Hulténs streber alltid etter å tilby noe for alle, derfor finner du alltid utemøbler i ulike prisklasser her. I vårt store sortiment vil du garantert finne møbler og interiør som passer din personlige smak, men også lommebok. 

 

Uterom 

Hvis du skal innrede et uterom, kan du prioritere annerledes siden møblene ikke trenger å takle utendørsmiljø. Her kan du finne flotte møbler som har design som førsteprioritet. Se både moderne og trendy design, men også klassiske stiler som har tålt tidens tann. Her finner du alt du trenger for å gjøre uterommet ekstra hyggelig og innbydende. 

 

Kjøp hos Hulténs i dag

Hulténs er en av Nordens største forhandlere av utemøbler. I våre butikker kan du prøvesitte og se store deler av det omfattende sortimentet, sammen med mange andre hagemøbler fra ledende merker. Her kan du ta deg en kaffe, snakke med selgerne våre og la deg inspirere av ulike utendørsmiljøer. 

Du kan også kjøpe utemøbler og putebokser til gunstige og lave priser her på hjemmesiden vår. Vi har samlet hele sortimentet og leverer raskt til hele Norge med en rekke ulike betalingsalternativer. Kjøp dine nye utemøbler hos Hulténs i dag!

Utemøbler