Produktene i Delia-kolleksjonen

Gruppene i Delia-kolleksjonen

Delia – fargerike utemøbler fra Brafab

Delia er en populær serie som skiller seg ut, takket være stolene som blir et fargerikt innslag i hagen, på uteplassen eller på balkongen. Moderne linjer kombinert med praktisk og komfortabelt design resulterer i flotte Delia. Serien er et utmerket valg, uansett hvor mye plass man har til rådighet. Perfekt til den hyggelige balkongen, i den store hagen eller på altanen. Man kan bygge sin egen sofa, eller velge den komplette sjeselongsofaen. Sofaene passer fint til andre salongbord fra Brafab.

 

Aluminium på sitt beste

Delia består av spisestoler som kan stables, både i ren aluminium og med stoffsete, stoler i aluminium og den klassiske du & jag-stolen. Byggbar sofa med hjørnedel, midtdel og ende, 3-seters sofa, sjeselongsofa, solseng og sidebord som også kan brukes som krakk.

Spisestolene passer fint sammen med spisebord som Nimes eller Calmar fra Brafab, og gir en moderne og flott spisegruppe til mange hyggelige middagsstunder.

Loungestolen og du & jag-stolen passer fint i den deilige sommerskyggen når man vil slappe av med en god bok. Også disse kan stables for enkel og praktisk oppbevaring. Hvis man er ute etter enda mer komfort, kan vi anbefale Delias behagelige solseng som også er skapt for avslapning på herlige sommerdager.

 

Spisestolene kommer med sitteputer, mens loungestolen og du & jag-stolen har sammenhengende rygg- og sittepute for ekstra komfort. Solsengen har også egen pute, men man kan også bruke andre solsengputer i Brafabs sortiment.

Delia spisestoler kommer i fargene svart, burnt paprika, antrasitt, kaki, grønt og hvitt. Loungestolen kommer i grønt, burnt paprika, kaki og antrasitt. Du & jag kommer i burnt paprika og antrasitt. Solsengen finnes i kaki og antrasitt. Sidebordet/krakken finnes i grønt, kaki, burnt paprika og antrasitt.

3-seteren, lenestolen og sofamodulene finnes i antrasitt og kaki. Sjeselongsofaen finnes i antrasitt, burnt paprika og kaki.

 

Vedlikeholdsfrie utemøbler av høy kvalitet til uteområdet ditt.

Delia er en serie i materialer som egner seg godt til utemøbler. Aluminium er et vedlikeholdsfritt materiale som enkelt vaskes etter behov. Textilene er et solid stoff beregnet på utendørsbruk og et svært populært materiale i produksjonen av ulike typer utemøbler.

Putene i sofaene og lenestolen kommer i olefinstoff, et solid og vannavstøtende materiale. Stoffet blekner ikke like fort i solen som andre stoff, noe som gjør at man kan nyte de koselige utemøblene lenger.

Vi anbefaler alltid at man beskytter utemøblene sine fra vær og vind med et passende møbeltrekk.