Komplett med

Spesifikasjoner

Merke Brafab
Farge Blå
Bredde 300 cm
Dybde 300 cm
Diameter 300 cm
Høyde 280 cm
Lev. art nummer 8845-1

Spesifikasjoner

Merke Brafab
Farge Blå
Bredde 300 cm
Dybde 300 cm
Diameter 300 cm
Høyde 280 cm
Lev. art nummer 8845-1

Beskrivelse

Anmeldelser

Merker

Lekre utemøbler

«Vi er ikke storbyfolk – men vi forstår verdien av å tenke store tanker, samtidig som vi legger vekt på lokalt, personlig og ærlig virke». Brafab har eksistert siden 1935, og det hersker ingen tvil om at Brafab leverer utemøbler av høy kvalitet. Brafab jobber hardt for å ligge langt fremme innen produktutvikling, komfort og design uten å gi avkall på høy kvalitet. Sortimentet har mange ulike produktserier med en smakfull blanding av utemøbler i ulike stiler. Her kan du finne smarte og komfortable balkongmøbler, store loungemøbler, en innbydende spisegruppe med uttrekkbart bord eller en lekker parasoll som beskytter godt mot solen på uteplassen. I de siste årene har det blir veldig populært med vedlikeholdsfrie utemøbler i aluminium, f.eks. kolleksjonene Leone og Belfort. En annen populær serie i Brafab-sortimentet er Delia, en stor serie med utemøbler i aluminium i ulike farger. Se alle seriene fra Brafab hos Hulténs!

 

Hagemøbler av høy kvalitet

Brafabs hovedfokus er å lage hagemøbler av høy kvalitet med høy presisjon. Det store sortimentet med lekre og moderne møbler omfatter en rekke ulike materialer. Kunstrottingmøblene fra Brafab er flotte og svært komfortable. Kunstrottingmøbler er i utgangspunktet også helt vedlikeholdsfrie – så lenge du tar inn putene når det regner. Det finnes også sofagrupper med puter som tåler å ligge ute når det regner. I Brafabs sortiment finner du også teakmøbler med mange gode egenskaper med tanke på utendørsbruk og det nordiske klimaet. Teak er en populær tresort for nettopp utemøbler takket være den fine, sølvgrå nyansen de får med årene når de ikke behandles med olje. Du kan også olje teakmøblene dine hvis du ønsker en mørkere treflate. Du finner også andre sommermøbler i sortimentet, som praktiske dekkstoler og deilige hammocker du kan slappe av i på de varmeste sommerdagene. Brafab vet at det norske klimaet byr på all slag vær med regn og sol om hverandre, derfor står slitestyrke i fokus når et nytt utemøbel skal produseres. Brafab selger utemøbler som stoler, solsenger, bord, sofaer, benker og mye annet i teak. Brafab har også et stort sortiment med utemøbler i aluminum. Aluminium er et svært populært materiale for hagemøbler siden det er helt vedlikeholdsfritt. Brafab selger spisebord, stoler, loungemøbler og sofagrupper i aluminium.

 

Nyt sommeren i behagelige utemøbler

Når du kjøper utemøbler fra Brafab, merker du fort at fasong, funksjon og kvalitet er nøye gjennomtenkt. Hagemøblene skal gi deg og hagen det lille ekstra. Samtidig skal de vare hele sommeren, og somrene deretter også. Hagemøblene fra Brafab er laget for å tåle slitasje, kresne blikk og selvfølgelig at man sitter i dem. Når du har kjøpt et utemøbel som faller deg i smak, er det også viktig å tenke på vedlikehold og rengjøring av hagemøblene. Vi har derfor et stort utvalg av vedlikeholdsprodukter for utemøbler hvor du finner rengjøring til mange ulike materialer. Vi har også møbelbeskyttelse i ulike størrelser som gjør at du enkelt finner formsydd møbeltrekk til hjørnesofaer, bord, stablestoler, dekkstoler og mye annet. Besøk da gjerne kategorien: møbelbeskyttelse.

Hulténs er en av Nordens største forhandlere av Brafab og andre utemøbler. I butikkene våre kan du prøvesitte og se store deler av Brafabs omfattende sortiment, sammen med mange andre hagemøbler fra ledene merker. Her kan du ta deg en kaffe, snakke med selgerne våre og la deg inspirere av ulike uteromsmiljøer. Du kan også kjøpe utemøbler fra Brafab til gunstige og lave priser her på hjemmesiden vår. Vi har samlet hele sortimentet og leverer raskt til hele Norge med en rekke ulike betalingsalternativer.  Kjøp dine nye utemøbler fra Brafab hos Hulténs!

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 3 595,50