"FRITAB"

Les mer

Pene Fritab-puter til utemøbler

Fritab er et familieeid selskap med 40 års erfaring med produksjon av puter til utemøbler. I deres store sortiment finnes blant annet puter til hengestoler, sitteputer, puter til rottingmøbler, solsengputer, fluktstolputer og mye mer.

Når det blir sommer igjen, og det er på tide å vise frem utemøblene, kan en ny pute være en perfekt detalj som gir utemøblene dine et nytt utseende. Ofte kan det være kjekt å piffe opp uteplassen med noen farger. Derfor tilbyr vi også fargeglade puter av høy kvalitet som er meget fargebestandige, selv i sterkt og direkte sollys.

Den lange erfaringen Fritab har med å produsere puter gjør at hele sortimentet utelukkende produseres av materialer av høy kvalitet, som Sunbrella, som ansees å være det beste stoffet for utendørsbruk.

Puter, Roxy-stoler og parasoller

I Fritabs utvalgte sortiment av produkter for utendørsbruk finner vi puter, friluftsstolen Roxy og parasoller. Putene finnes i en rekke klassiske farger, men også mer iøynefallende farger som for eksempel:

 • Svart
 • Grå
 • Rød
 • Grønn
 • Rosa
 • Lilla
 • Denimblå
 • Mønstrede puter

Det finnes også flere farger som du kan matche din Fritab-parasoll med.

Fritab har også laget den populære Roxy-stolen, som er en fleksibel friluftsstol med luksuriøse funksjoner og tilbehør. Roxy-stolen finnes i flere farger og design, og du finner alle modeller hos oss.

Trendy Fritab-puter til paller

Noe som også har blitt veldig populært, er puter til paller. Vi selger Fritabs palleputer, Palle, som utmerker seg med sine rene farger, høye kvalitet og slitestyrke. Palle finnes i fargene kullgrå, mokka og betonggrå.

Til Palle finnes også en tilhørende ryggpute som kan kjøpes til, slik at du kan skape den perfekte loungefølelsen på balkongen, altanen eller terrassen.

Med paller og Palle skaper du enkelt en trendy og litt rå stil som passer perfekt med interiørdetaljer og krukker i betong. For å myke opp stilen litt kan du pynte med koselige tepper og deilige puter som inviterer til deilige stunder på uteplassen. Hos Hulténs kan du finne din egen stil og lage den beste uteplassen for deg.

Puter til forskjellige materialer

Det er noe spesielt ved å sitte ute i en loungesofa mens man nyter livet utendørs. Når du kommer hjem etter en lang arbeidsdag, kan det være herlig å legge seg ned i en sofagruppe utendørs og bare slappe av. For å sikre at tilværelsen ute blir så god som mulig, er det viktig å ha behagelige og myke sofaputer til utemøblene eller sofagruppen.

Vi har et stort utvalg av loungeputer til utemøbler i for eksempel:

 • Kunstrotting
 • Aluminium
 • Teak
 • Rotting
 • Stål
 • Plast
 • Furu

Hvis du har harde og kalde materialer som aluminium og stål, kan du myke opp atmosfæren med tykke og koselige puter. Det gir en varmere følelse og er herlig å sitte i.

Har du loungemøbler i teak, kunstrotting eller furu kan det i stedet være stilig å matche med smalere og råere puter. Det er også fint å ha puter i naturfarger som grå, off-white eller olivengrønn. Det skaper en veldig pen stil som både er trendy og tidløs.

Gi din kunstrottingsofa eller aluminiumssofa et ansiktsløft med nye puter og nyt den herlige uteplassen din, uansett stil.

Slik oppbevarer du dine Fritab-puter

Når du har stilige puter fra Fritab, er det lurt å oppbevare dem riktig slik at de kan vare i mange år fremover. Hos Hulténs finner du et bredt utvalg av putekasser som passer til flere typer puter.

Uansett hvilke Fritab-puter du velger, finnes det en smart løsning for å oppbevare dem riktig. Det er ekstra smart å investere i en putekasse når du kjøper puter av høy kvalitet. Hvis du tar vare på putene, vil de holde seg fine og freshe i flere år fremover.

Kjøp Fritab-puter til alle anledninger hos Hulténs

Oppdag et av nordens største sortimenter av puter til utemøbler hos Hulténs! Her finner du alt du trenger for å forgylle uteplassen og skape minner med familie og venner.

Her kan du også kjøpe alt innen beskyttelse til utemøbler og oppbevaring av puter. Ta en titt på det enorme utvalget hos Hulténs i dag og skap den perfekte uteplassen for deg.