Spesifikasjoner

Merke Fritab
Farge Grå
Bredde 50 cm
Dybde 50 cm
Tykkelse på puten 7
EAN 7331889900352
Tilgjengelig i vår utstilling Nej
Lev. art nummer W851-406

Beskrivelse

Korfu er en sittepute laget av 50 % bomull, 45 % polyester og 5 % resirkulert tekstil.

Anmeldelser

Merker

Fritab - puter til utemøbler

Fritab er et familieeid selskap med 40 års erfaring med produksjon av puter til utemøbler. I deres store sortiment finnes blant annet puter til hengestoler, sitteputer, puter til rottingmøbler, solsengputer, fluktstolputer og mye mer. Når det blir sommer igjen, og det er på tide å vise fram utemøblene, kan en ny pute være en perfekt detalj som gir utemøblene dine et nytt utseende. Ofte kan det være kjekt å piffe opp uteplassen med noen farger. Derfor tilbyr vi også fargeglade puter av høy kvalitet som er meget fargebestandige, selv i sterkt og direkte sollys. Den lange erfaringen Fritab har med å produsere puter gjør at hele sortimentet utelukkende produseres av høykvalitets material som Sunbrella, som ansees å være det beste stoffet for utendørsbruk.

 

Puter, Roxy-stolen og parasoller

I Fritabs utvalgte sortiment av produkter for utendørsbruk finner vi puter, friluftsstolen Roxy og parasoller. Putene finnes i flere ulike farger som svart, grå, rød, grønn, men også mer iøynefallende farger som rosa, lilla, denimblå samt mønstrede puter. Det finnes også flere farger du kan matche din Fritab parasoll med. Fritab har også tatt med den populære Roxy-stolen som er en fleksibel messingstol med luksuriøse funksjoner og tilbehør. Roxy-stolen finnes i mange ulike farger og utførelser, som du naturligvis kan finne hos oss.

 

Puter til paller og møbler av kunstrotting

Det er noe spesielt ved å sitte i en loungesofa utendørs å nyte utelivet. Når du kommer hjem etter en lang arbeidsdag, kan det være herlig å legge seg ned i en sofagruppe utendørs og bare slappe av. For å sikre at tilværelsen ute blir så god som mulig, er det viktig å ha behagelige og myke sofaputer til utemøblene eller sofagruppen. Vi har et stort sortiment av loungeputer til utemøbler i blant annet kunstrotting, aluminium og teak. Gi kunstrottingsofaen eller aluminiumssofaen din et løft med nye puter og nyt det herlige livet utendørs. Noe som også har blitt veldig populært, er puter til paller. Vi selger Fritabs palleputer, Palle, som utmerker seg med sine rene farger, høye kvalitet og slitestyrke. Palle finnes i fargene kullgrå, mokka og betonggrå. Til Palle finnes også en tilhørende ryggpute som kan kjøpes til, slik at du kan skape den perfekte loungefølelsen på balkongen, altanen eller terrassen.

Oppdag et av nordens største sortimenter av puter til utemøbler hos Hulténs!

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 233,75

Spesifikasjoner

Merke Fritab
Farge Grå
Bredde 50 cm
Dybde 50 cm
Tykkelse på puten 7
EAN 7331889900352
Tilgjengelig i vår utstilling Nej
Lev. art nummer W851-406