Komplett med

Spesifikasjoner

Farge Taupe; Brun
Bredde 51 cm
Lengde 61 cm
Dybde 61 cm
Høyde 93 cm
Setehøyde 45 cm
Setedybde 43 cm
Lev. art nummer 1012T

Spesifikasjoner

Farge Taupe; Brun
Bredde 51 cm
Lengde 61 cm
Dybde 61 cm
Høyde 93 cm
Setehøyde 45 cm
Setedybde 43 cm
Lev. art nummer 1012T

Beskrivelse

Pianostol fra Sika Design, håndlaget i ekte rotting, noe som gjør den meget slitesterk og robust. Pianostolen gir et svært klassisk inntrykk samtidig som den tilbyr førsteklasses komfort.

Original Kolleksjonen er inspirert av Sika Designs designskisser fra 50- og 60-tallet. Alle rottingmøbler blir håndlaget av dyktige håndverkere. Bortsett fra dets fantastiske holdbarhetsegenskaper er rotting en meget vakker naturressurs. Armlenhøyde: 65 cm.

Vi anbefaler at rottingmøbler brukes innendørs, i utestuer eller på innglassede balkonger.

Anmeldelser

Merker

SIKA DESIGN - EN MODERNE KLASSIKER

Siden 1950 har Sika Design produsert håndvevde rottingmøbler av høyeste kvalitet, med stort fokus på komfort og design. Bedriften ble grunnlagt avAnkjær Andreasen og drives i dag av andre og tredje generasjon. Rottingmøblene fra Sika Design er i dag spredd ut over hele verden i alt fra hotell, restauranter, cruisebåter og selvfølgelig i mange hjem. Kolleksjonene har unike design som føles moderne samtidig som de er klassiske og elegante. 

HÅNDVEVDE ROTTINGMØBLER

I det store sortimentet til Sika Design finner du tidløse kurvmøbler, rottingstoler, rottingsofaer, gyngesstoler og mye mer i håndvevd rotting av høyeste kvalitet. Møblene i rotting og kunstrotting finnes i ulike farger, og du kan velge om du ønsker naturfarger som beige, brun, grå eller en mer moderne farge som sort eller hvitt. Rottingmøblene passer perfekt i stuen og på kjøkkenet. Eller hvorfor ikke skape et avslappet hjørne i uterommet? 

I sortimentet finner du også en utendørskolleksjon som kan stå ute hele året – takket være rammen i aluminium som er kledd med flettet kunstrotting. I eksteriørsortimentet finner du mølbler som Monet rottinglenestol, Hanging egg lenestol, Renori hengestol og mye mer. Velkomme til Sika Designs verden av designede rottingmøbler av høy kvalitet.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 3 060,00