SIKA DESIGN

Les mer

"

Sika Design – En moderne klassiker

Sika Design er kjent for sine vakre og moderne rottingmøbler av høy kvalitet.​ Møblene er håndvevd for å sikre høyest mulig komfort og det unike designet som gjennomsyrer alle Sika Design-produkter. Fra Sika Design kan du finne utemøbler som:

● Stoler

● Bord

● Loungemøbler

● Puffer

● Barstoler

● Sofaer

● Kurver

I tillegg til utemøbler har vi også produkter fra Sika Design som passer like godt innendørs som på uteplassen. Ønsker du møbler av høy kvalitet laget med en lidenskap for kvalitet, vil du garantert bli fornøyd med møbler fra Sika Design. Selskapet produserer speil, ottomaner, serveringsvogner og mange andre praktiske og stilige møbler som du kan ha både innendørs og utendørs.

Sika Designs historie

Sika Design ble grunnlagt i 1942 av dansken Ankjær Andreasen og har siden 1940-tallet produsert rottingmøbler for hånd av utrolig høy kvalitet. Utemøblene fra selskapet finnes ikke bare i hagen til vanlige husholdninger. Sika Design er et merke som også foretrekkes av alt fra hoteller og restauranter til cruiseferger. Kolleksjonene deres har et unikt design som både har et moderne og klassisk preg med fokus på eleganse og komfort.

Klassiske møbler i rotting

I Sika Designs store utvalg av rottingmøbler finner du tidløst design i form av hagestoler, sofaer og bord. Det finnes også stilige loungemøbler og fluktstoler i både moderne og mer klassiske former.

Det som gjør Sika Designs utemøbler så populære, er ikke bare den utrolig høye kvaliteten på de håndvevde møblene, men også de mange variasjonene i farge og form. Du kan velge et loungesett med fokus på moderne og stilige linjer eller en mer klassisk sofagruppe i en rundere, mer klassisk form.

Felles for alle disse håndvevde rottingmøblene er at de er laget for å vare lenge, og være komfortable hele året. I tillegg til tidløse utemøbler i ekte rotting, er møblene til Sika Design også tilgjengelig i teak, kunstrotting og glass.

Vedlikeholdsfrie møbler fra Sika Design i syntetisk rotting

Leter du etter utemøbler som kan stå ute hele året, og som nesten ikke krever vedlikehold i det hele tatt? Da er Sika Designs møbler i kunstrotting laget for deg. Disse stilige utemøblene er laget med samme fokus på kvalitet og komfort, uten å være like sensitive for vær og kulde som ekte rottingmøbler.

Kunstrotting er et materiale som ser ut som rotting, men som er mye mer slitesterkt. Ekte rotting er derimot det beste valget hvis du vil ha stilige møbler, og kan bruke litt tid på å stelle utemøblene dine før hver nye sommersesong.

En kolleksjon som kan stå ute hele året

Sika Designs sortiment inkluderer også en spesiell utendørskolleksjon som kan stå ute hele året. Dette takket være den smarte aluminiumsrammen som en ny form for kunstrotting er vevd rundt. De kaller dette materialet «ArtFibre». Denne kolleksjonen er et utmerket valg for deg som ikke har plass til å oppbevare utemøblene om vinteren, eller som ønsker å kunne sitte på terrassen din selv når sommeren har blitt til høst.

Selv om disse møblene er laget for helårsbruk utendørs, anbefaler vi at du investerer i et praktisk møbeltrekk som du kan tre over utemøblene dine, når du ikke bruker dem over lengre perioder. Et møbeltrekk beskytter utemøblene dine mot kulde, vær og ville dyr.

Et slitesterkt materiale

Et selskap som Sika Design lager ikke bare det meste av møblene sine i rotting fordi det er et stilig og tidløst materiale. Som en av de større produsentene av utemøbler, må Sika Design også tenke på miljøpåvirkningen og på en bærekraftig produksjonsprosess. Å være snill mot naturen har vært en del av selskapets verdigrunnlag siden starten.

Med rotting har det vært mulig å produsere stilige og komfortable møbler i et materiale som ikke krever en produksjonsprosess som påvirker naturen negativt. Rotting har spilt en stor rolle i FNs innsats for å skape en mer bærekraftig fremtid for alle, og Sika Design har vært på denne veien siden 1940-tallet.

Lidenskap for kvalitet

Enten du leter etter en ekte rottingstol å lese bøker i, et loungesett som vil imponere venner og familie, eller en unik lenestol som du kan ha på favorittstedet ditt i hagen, er Sika Design et utmerket valg. Også de som leter etter en praktisk benk eller et stilig spisebord til balkongen, kan finne et fantastisk produkt i Sika Designs sortiment. Møblene av høy kvalitet fra Sika Design er laget av:

● Ekte rotting

● ArtFibre rotting

● Kunstrotting

● Teak

● Glass

Med en lidenskap for kvalitet siden 1942, har dette danske selskapet produsert møbler som er verdsatt av både nordiske familier og hoteller og restauranter på internasjonalt nivå. Dette er et merke som både produserer utemøbler av høy kvalitet, og gjør dette uten å ha negativ innvirkning på natur og miljø. Pynt hagen eller uteplassen din med god samvittighet med virkelig stilige møbler fra Sika Design.

"