Pappelina

Mono matte 85x260 cm linen / vanilla

3 159 kr 3 510 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
3 159 kr 3 510 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Merke Pappelina
Farge Hvit; Beige
Materiale Plast
Bredde 85 cm
Lengde 260 cm
Lev. art nummer MN9F826

Beskrivelse

Mono er en plastmatte for innendørs og utendørs bruk, laget i Sverige. Faldede kanter med innlagt logo på den ene siden. Matten veves av svenske ftalatfrie plastbånd fra Gislaved Folie AB på tradisjonelle vevstoler. Enkel å vedlikeholde og rengjøre, håndvask eller maskinvask 30°C uten sentrifugering. Størrelsesavvik på ±4% kan forekomme på grunn av vevtekniske årsaker. Tykkelse ca. 10 mm.

Anmeldelser

Merker

 

Pappelina plasttepper

Pappelina er en svensk designbedrift som jobber med interiør fra idé til ferdig produkt. Plastteppet, som er Pappelinas hovedprodukt, var i prinsippet glemt før Pappelina plasserte det på kartet igjen. Virksomhetens signatur er kombinasjonen av kvalitet og funksjon – man har fullstendig tro på at enkelhet holder i lengden. Med masse kunnskap og en lang håndverkstradisjon har man lagt til mange nye former og farger med årene, noe som har ført til at Pappelina har inntatt en sterk posisjon på markedet.

I sortimentet av plasttepper finnes det en mengde farger og størrelser, blant annet dørmatter, entrématter, utendørstepper og store tepper i farger som hvitt, blått, sort, flerfargede og mange flere. 

 

Et perfekt utendørsteppe

Et triks når det kommer til å innrede utendørs er å skape et koselig miljø. Å kjøpe et utendørsteppe er en enkel måte du kan heve kosefaktoren på.  Tepper og matter fra Pappelina er perfekte for utendørsbruk og for uteplassen. Teppene består av 90 % plastfoliebånd og 10 % varptråd (polyester). Materialvalget gir et utendørsteppe som tørker utrolig raskt samtidig som det har god fargebestandighet og krever minimalt med vedlikehold. 

 

Miljøvennlig

Teppene og mattene fra Pappelina produseres i Sverige av svensk plastfolie. Plastfoliebåndene av PVC produseres sør i Sverige av Gislaved Folie AB. Folien produseres av ny plastråvare, noe som sikrer at det ikke finnes noen miljøfarlige tungmetaller eller helseskadelige myknere i teppene fra Pappelina.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 3 159,00

Spesifikasjoner

Merke Pappelina
Farge Hvit; Beige
Materiale Plast
Bredde 85 cm
Lengde 260 cm
Lev. art nummer MN9F826