PAPPELINA​

Les mer

 

Pappelina plasttepper

Pappelina er en svensk designbedrift som jobber med interiør fra idé til ferdig produkt. Plastteppet, som er Pappelinas hovedprodukt, var i prinsippet glemt før Pappelina plasserte det på kartet igjen. Virksomhetens signatur er kombinasjonen av kvalitet og funksjon – man har fullstendig tro på at enkelhet holder i lengden. Med masse kunnskap og en lang håndverkstradisjon har man lagt til mange nye former og farger med årene, noe som har ført til at Pappelina har inntatt en sterk posisjon på markedet.

I sortimentet av plasttepper finnes det en mengde farger og størrelser, blant annet dørmatter, entrématter, utendørstepper og store tepper i farger som hvitt, blått, sort, flerfargede og mange flere. 

 

Et perfekt utendørsteppe

Et triks når det kommer til å innrede utendørs er å skape et koselig miljø. Å kjøpe et utendørsteppe er en enkel måte du kan heve kosefaktoren på.  Tepper fra Pappelina er perfekte for utendørsbruk og for uteplassen. Teppene består av 90 % plastfoliebånd og 10 % varptråd (polyester). Materialvalget gir et utendørsteppe som tørker utrolig raskt samtidig som det har god fargebestandighet og krever minimalt med vedlikehold. 

 

Miljøvennlig

Pappelinas matter produseres i Sverige av svensk plastfolie. Plastfoliebåndene i PVC produseres i sørlige Sverige av Gislaved Folie AB. Folien produseres av nytt plastmateriale, noe som sikrer at det ikke er noen miljøskadelige tungmetaller eller helseskadelige mykgjørere i Pappelinas matter.