FATBOY

Les mer

"

Fatboy, et livsstilsmerke

Fatboy er et fantasifullt livsstilsmerke som utmerker seg gjennom å tenke langt utenfor boksen. Fatboy har utfordret konkurrentene sine siden 2002, da de ga ut den perfekte loungestolen for komfort, design og en uovertruffen loungeopplevelse – nemlig sakkosekken Original. 

I tillegg til at Fatboy er kjent for noen spesielle designklassikere, finner du et bredt utvalg av produkter her. Se for eksempel: 

  • Hengekøyer
  • Lamper
  • Sakkosekker
  • Krakker
  • Utendørsmatter og -tepper
  • Utelampe
  • Møbelbeskyttelse
  • Gyngestol

Og masse mer i dette brede utvalget.

 

Stadig voksende utvalg

I dag gir Fatboy verdifull avkobling og smil til over 50 land i verden med et stadig voksende utvalg av produkter for livsnyteren. Fatboys identitet er forankret i det ikoniske europeiske designet, mikset med en kreativ ånd og en humoristisk følelse som utmerker seg i alle deres produkter.

 

Never a dull moment!

Fatboy er kjent for å skape ikoniske produkter med en enkel, men overbevisende idé som alltid gjenspeiles i produktene deres: «Stopp kjedsomhet». Dette har alltid vært kjernen og grunntanken for Fatboys merke, nettopp å utforme et fengslende produkt som skaper glede i mange år fremover.

 

Historien bak Fatboy

Fatboys ikoniske sakkosekker kombinerer høy kvalitet med eksklusivt design. Inspirert av musikken til Fatboy Slim, virket den finske designeren Jukka Setalla å ligge i fremkant når det gjaldt design. Men det var nederlenderen Alex Bergman som revolusjonerte produktet i 2002 ved å lage en merkevare rundt det, og bevise at Fatboy virkelig kunne selge seg selv. 

Fatboy-slektstreet er en strategi for det overdimensjonerte livet og inkluderer gigantiske lamper, magiske hengekøyer og puffer som skaper et «underholdende liv».

 

Fatboys klassiske sakkosekker

Fatboy Original Bean Bag er overdimensjonert, tilpasningbar, slitesterk, men likevel myk og komfortabel. De er tilgjengelige i et bredt utvalg av nylonstoffarger med et beskyttende indre belegg.

Fatboy Original vanntett sakkosekk har en separat indre avtakbar sekk som gjør det enkelt å rengjøre ytterposen.​ Den har både en glidelås og forseglet borrelåsbånd. Original Fatboy sakkosekk er ikke laget for utendørsbruk, men ytterposen kan enkelt tørkes av med lunkent vann og såpe, og den kan derfor også brukes utendørs. Ytterstoffet av nylon er også vanntett, slik at den tåler at det søles litt saft eller is på den. 

Denne Fatboy-sakkosekken kan forvandles til en komfortabel, hvilende daybed når solen står høyt på himmelen, og du bare vil slappe av.

 

En produktportefølje som bare vokser

Det hele startet med en berømt sakkosekk designet i 1998 av den finske designeren Jukka Setälä. Selv om Fatboy startet som et lite designlaboratorium som fremfor alt fokuserte på bare noen få sakkosekker, tilbyr bedriften mye mer enn det i dag. 

Utendørsmatter og -tepper, hengekøyer, puffer, bord, belysning og masse mer finner du her. Fatboy utvidet seg virkelig til å bli et av de mest gjenkjennelige merkene i verden, og dette er takket være det lille merket som pryder hvert eneste produkt de lager. 

Faktisk har alle Fatboy-produkter et lite, rektangulært rødt merke som ser skarpt og kontekstuelt ut uansett hvilket produkt det sitter på. Den opprinnelige sakkosekken står fortsatt sterkt, mens andre produkter legges til de stadig voksende kolleksjonene for hvert år som går.

 

Design og kvalitet går hånd i hånd med Fatboy

Fatboy er helt klart en leken og ungdommelig designbedrift, men ikke la dette lure deg: Kvalitet er ikke et problem med disse produktene. 

Selv om de er fargerike og levende, er alle produktene bygget med strenge retningslinjer og kvalitetskontroller som sikrer den beste møbelopplevelsen du kan be om. Fatboy-produkter har et særegent utseende som gjør at de umiddelbart skiller seg ut i alle rom.

 

Kjøp Fatboy-produkter hos Hulténs i dag

Nå er tiden inne for å ta inn hele det stilige og fargerike utvalget og finne dine nye Fatboy-produkter i dag. Her finner du alt du måtte trenge til uteplassen, og innendørs for å sette litt farge på interiøret. Med Fatboy finner du alltid unike produkter som gjør et stort inntrykk på gjestene dine. 

Her hos Hulténs elsker vi utendørslivet, og vi er sikre på at du vil føle det samme når du ser utvalget her. Ta også en titt på hele sommerutvalget vårt og finn produkter som stilige loungemøbler, stilig utebelysning, praktiske parasoller og fine cafémøbler. 

Hos Hulténs kan du være sikker på at sommeren forgylles med Fatboys pene design.

"