Fatboy

Beanbag Repair kit Turquoise

89 kr 105 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Merke Fatboy
Farge Turkis
Materiale Nylon
Lev. art nummer 102196

Beskrivelse

Er din beanbag skadet eller ødelagt? Bestill en reparasjonssett fra Fatboy! Disse reparasjonssettene finnes i samme farger som nylon beanbags. På denne måten kan du reparere din Fatboy beanbag, og den vil se like bra ut som ny på null tid.

Anmeldelser

Merker

Fatboy, et livsstilsmerke

Fatboy er et fantasifullt livstilsmerke som utmerker seg gjennom å tenke langt utenfor boksen. Fatboy har utfordret konkurrentene sine siden 2002, da de ga ut den perfekte loungestolen for komfort, design og en uovertruffen loungeopplevelse – nemlig sakkosekken Original. 

Stadig voksende utvalg

I dag gir Fatboy verdifull avkobling og smil til over 50 land i verden med et stadig voksende utvalg av produkter for livsnyteren. Fatboys identitet er forankret i det ikoniske europeiske designet mikset med en kreativ ånd og en humoristisk følelse som utmerker seg i alle deres produkter.

Never a dull moment!

Fatboy er kjent for å skape ikoniske produkter med en enkel, men overbevisende idé som alltid gjenspeiles i produktene deres: «Stopp kjedsomhet». Dette har alltid vært kjernen og grunntanken for Fatboys merke, nettopp å utforme et fengslende produkt som skaper glede i mange år fremover.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 89,25

Spesifikasjoner

Merke Fatboy
Farge Turkis
Materiale Nylon
Lev. art nummer 102196