ARTWOOD

Les mer

Unike møbler fra Artwood

Artwood er et møbelmerke som tilbyr møbler, utemøbler og innredning til alle rom i hjemmet. Møblene skiller seg tydelig ut med sitt klassiske design og den elegante kombinasjon av solide og tidløse materialer. Det brede sortimentet appellerer til mange og består av møbler til både innendørs- og utendørsbruk i ulike materialer som skinn, rotting, tre, betong og mye annet. De fleste møblene har variasjoner i utseende og materiale, noe som gjør hvert enkelt produkt unikt.

 

Kvalitetsmøbler med høy komfort
Når du kjøper møbler fra Artwood, kan du forvente deg lekkert design, høy komfort og ikke minst gode materialvalg. Møblene produseres med omsorg og høy presisjon, og kombinert med materialer av høy kvalitet får du møbler som varer lenge. I Artwoods unike sortiment finner du møbler som stoler, bord, lenestoler, rottingmøbler og mye annet som gir hjemmet og interiøret et personlig preg. Det finnes mange kolleksjoner som appellerer til flere ulike smaker. I Artwoods sortiment vil du derfor garantert finne noe som faller i smak, enten du foretrekker mørk og koselig stil eller lyst og fresht interiør.

 

Interiør – med eget preg
I Artwoods store interiørkolleksjon finnes det mange ulike stiler, noe som kan gjøre innredningen veldig spennende og personlig. Mye inspirasjon kommer fra den amerikanske østkysten, der robust stil og robuste materialer kombineres med livet på landet. Lykter, pledd og pynteputer blandes med interiørdetaljer som surfebrett, kjelker, kister og stiger, og sammen utgjør dette en svært interessant interiørkombinasjon. Med interiøret fra Artwood får hjemmet ditt garantert en koselig og unik atmosfære.