Artwood

Bari Lykt stor

920 kr 1 150 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
920 kr 1 150 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Merke Artwood
Farge Svart
Materiale Metall
Bredde 11 cm
Høyde 52 cm
Lev. art nummer 06-32919

Beskrivelse

Bari mønstret lykt i svart metall fra Artwood er en elegant og stilig belysningsdetalj for ditt hjem. Den svarte metallen skaper en fin kontrast og gir lykten et moderne og sofistikert uttrykk.

Mønsteret på lykten tilfører en ekstra dimensjon til designet, noe som gjør den til en kunstnerisk og unik innredningsdetalj. Plasser lykten på et bord, hylle eller vinduskarm for å skape en atmosfære av koselig belysning samtidig som den gir rommet et ekstra streif av stil.

Bari lykten er den perfekte måten å forbedre innredningen din med en smakfull og funksjonell lyskilde. Den passer like godt i stuen som på uteplassen og vil helt sikkert tiltrekke seg oppmerksomhet med sitt elegante utseende og unike mønster.

Anmeldelser

Merker

Unike møbler fra Artwood

Artwood er et møbelmerke som tilbyr møbler, utemøbler og interiør til alle husets rom. Møblene skiller seg tydelig ut med sitt klassiske design og sin elegante kombinasjon av solid og tidløst materiale. Det brede sortimentet appellerer til manges smak og består av møbler til både innendørs- og utendørsbruk i ulike materialer som skinn, rotting, tre, betong og mye annet. De fleste møblene inneholder variasjoner i utseende og materiale som gjør hvert enkelt produkt unikt.

 

Kvalitetsmøbler med høy komfort
Når du kjøper møbler fra Artwood, kan du forvente deg lekkert design, høy komfort og ikke minst gode materialvalg. Møblene produseres med omsorg og høy presisjon, og dette kombinert med materialer av høy kvalitet gir møbler som varer lenge. I Artwoods unike sortiment finner du møbler som stoler, bord, lenestoler, rottingmøbler og mye annet som gir hjemmet og interiøret et personlig preg. Det er mange kolleksjoner som appellerer til flere ulike smaker. I Artwoods sortiment vil du derfor garantert finne noe som faller i smak, enten du foretrekker mørk og koselig stil eller lyst og fresht interiør.

 

Interiør – med eget preg
I Artwoods store interiørkolleksjon finnes det mange ulike stiler, noe som kan gjøre innredningen veldig spennende og personlig. Mye inspirasjon kommer fra den amerikanske østkysten, der robust stil og robuste materialer kombineres med livet på landet. Lykter, pledd og pynteputer blandes med interiørdetaljer som surfebrett, kjelker, kister og stiger, og sammen gir dette en svært interessant interiørkombinasjon. Med interiøret fra Artwood får hjemmet ditt garantert en koselig og unik atmosfære.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 920,00

Spesifikasjoner

Merke Artwood
Farge Svart
Materiale Metall
Bredde 11 cm
Høyde 52 cm
Lev. art nummer 06-32919