Møbler

Møbler og hjemmeinnredning hos Hulténs

Kjøp møbler og interiør fra kjente merker. Hos Hulténs finner du et håndplukket sortiment av høy kvalitet fra kjente merker og designere. Sortimentet består av møbler som rottingmøbler, teakmøbler, stoler, sofaer, spisebord og spisestoler til alle husets rom. Her handler du møbler som salongbord, vitrineskap, skrivebord og mye annet i materialer av høy kvalitet. Innredning er en kunst, og ofte er det fint å sette sitt eget preg på interiøret. Derfor kan vi tilby et stort utvalg av møbler fra Artwood & Sika Design. Vi har også et eget sortiment med hjemmeinnredning. Her finner du pledd, lyslykter, lamper, hyller, krukker, pynteputer og mye annet. Hos Hulténs finner du også et stort utvalg av utemøbler. For å se alle hagemøblenevåre – klikk her!

Sofaer og lenestoler til hjemmet

Vi kan tilby et stort og nøye utvalgt sortiment av innemøbler fra kjente merker. På Hulténs kan du kjøpe møbler som salongbord, lenestoler, skrivebord, vitrineskap og mye annet. Her handler du møbler fra kvalitetsleverandører med gode garantier. Unikt salongbord fra Artwood? Eller Artwood-lamper til stua? Vi er helt sikre på at du vil finne interiør som faller deg i smak. Hvis du ikke klarer å finne dem selv, er vår hyggelige kundeservice tilgjengelig hele uken. Kjøp møbler og hjemmeinnredning hos Hulténs,

Marmorbord og salongbord

Hos Hulténs finner du også et stort utvalg av salongbord og marmorbord. Vår ambisjon er å finne det lille ekstra, og et marmorbord er virkelig noe for seg. Marmorbord er for tiden et svært trendy bord, men også et helt unikt salongbord. På grunn av natursteinen vil bordene aldri være helt identiske. Her finner du også sidebord og spisebord for å skape et helt unikt hjem.

Møbler