Glatz

Aluminium parasoll 330 cm kat.4 408 svart

7 367 kr 8 185 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Varianter

Aluminium parasoll 330 cm kat.4 408 svart
7 367 kr 8 185 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven

Varianter

Aluminium parasoll 330 cm kat.4 408 svart
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Merke Glatz
Farge Svart
Form Rundt
Materiale Aluminium
Diameter 330 cm
Lev. art nummer 20400330171408

Beskrivelse

Anmeldelser

Merker

Glatz – 100 års erfaring med parasoller

Formet av erfaring og opprettholdes av visjonen – det er kjernen i Glatz. Som et familieselskap legger de hjerte, sjel og know-how i design og produksjon av solbeskyttelse og parasoller. Ikke overraskende har Glatz en 120 år lang historie – og er en av de ledende produsentene av solbeskyttelse i Europa og over hele verden . Felles for alle Glatz parasoller er at de er UPF 50+ klassifisert og følger Australsk standard. UPF står for «Ultraviolett Protection Factor» og er et program laget av den australske regjeringen, da UV-strålingen i Australia kan være veldig farlig og høy. Alt materiale fra Glatz AG er stemplet med den globale varemerkebeskyttelsen UPF. Skalaen for solbeskyttelse går mellom 15 og 50, der 50 er den beste og gir den aller beste beskyttelsen mot UV-stråling. Alle stoffer Glatz tilbyr i sine parasoller er UPF 50+ klassifisert.

 

Store og små parasoller

I vårt store utvalg av Glatz-parasoller finner du store og små parasoller av høy kvalitet. Her kan du finne fritthengende parasoller og parasoller med midtstilt stolpe. Du kan for eksempel også finne runde parasoller, firkantede parasoller, rektangulære parasoller, fritthengende parasoller og mye mer. Glatz produserer aluminiumsparasoller og teakparasoller i absolutt førsteklasses kvalitet. Dersom du bor i en leilighet med balkong og har litt mindre plass, kan du kjøpe en parasoll som passer til balkongen. Våre balkongparasoller kan vinkles og festes på balkongen på en plasseffektiv måte ved hjelp av våre parasollføtter. Glatz fritthengende parasoller holder høy kvalitet og har lang levetid. Våre fritthengende parasoller kan vinkles og er tilgjengelig i ulike størrelser. I kolleksjonen til Glatz finnes det mange ulike typer parasoller. Bestselgeren Alu-Smart er en veldig praktisk løsning for enhver terrasse. Parasollen kan heves og senkes samtidig som den kan vinkles i begge retninger. Alu-Smart er tilgjengelig i flere forskjellige størrelser og fås som rektangulære, firkantede og runde parasoller. I utvalget vårt finner du også Sombrano, Sunwing, Alu-Twist, Aura, Pendalex, Fortino og mange flere parasoller fra Glatz.

 

Parasoll til restauranten

Vi har et stort utvalg av Glatz parasoller til restaurant og café. Vi har blant annet store parasoller av aluminium som har lang holdbarhet. Disse kan vinkles, og enkelte modeller kan også heves og senkes for optimal solbeskyttelse på uteserveringen i restauranten din. Vi har også fritthengende parasoller, noe som forenkler møbleringen under parasollen. I tillegg har vi klassiske parasoller med midtstilt stolpe. Dersom du trenger en stor parasoll er Castello, Fortello eller Palazzo et utmerket alternativ. Til disse parasollene kan du velge mellom forskjellig ekstrautstyr som for eksempel regntrekk, varmer og belysning. Du kan også kjøpe en motor for å felle enkelte parasoller i Glatz-sortimentet opp eller ned. Skulle det oppstå spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte en av våre salgsrepresentanter for en gjennomgang av de ulike parasollene til Glatz.

Hos oss i Hulténs finner du et nøye utvalgt sortiment av prisgunstige kvalitetsparasoller med god fargeekthet fra Glatz. Vi har også ulike parasollbeskyttelser som gjør at du kan beskytte din Glatz-parasoll når du ikke bruker den.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 6 957,25

Spesifikasjoner

Merke Glatz
Farge Svart
Form Rundt
Materiale Aluminium
Diameter 330 cm
Lev. art nummer 20400330171408