Parasollføtter

Hos Hulténs tilbyr vi et bredt utvalg av parasollfester og forankringsløsninger som sikrer at parasollen står stabilt, selv når det blåser.

Parasollføttene er ofte tunge for å gi bedre stabilitet og sikkerhet mot vind. Vi tilbyr også braketter til balkongrekkverk og til forankring i bakken eller på terrassen, alt etter behov og plass. Noen av parasollføttene våre er utstyrt med hjul, noe som gjør det enkelt å flytte parasollen etter behov.

Vekten på parasollfoten avhenger først og fremst av parasollens størrelse og hvor utsatt den er for vind. En generell anbefaling er å velge en så tung parasollfot som mulig for å øke stabiliteten. Det kan være risikabelt å plassere parasollen direkte i hullet i bordet uten fot, noe som kan føre til at parasollen flyr av gårde og skader bordet.

For deg som allerede har en parasollfot, men som ønsker å kunne flytte den enkelt, tilbyr vi parasollfotvogner som gjør det enkelt å flytte parasollen. Dette praktiske tilbehøret gjør det enkelt å holde uteplassen trygg og komfortabel på solfylte dager.

Med vårt utvalg av solide og pålitelige parasollføtter og forankringsløsninger kan du være sikker på at parasollen står stødig og beskytter deg mot både solstråler og uventet vind.

Parasollføtter