Life’s better with Hulténs

Vi på Hulténs har en lang historie med entreprenørskap. Vår historie begynte da vår bestefar på 1970-tallet solgte egne møbler på et torg i en landsby utenfor Örkelljunga. Med selvproduserte møbler etablerte han seg, samtidig som vi barnebarn lærte alt om møbelbransjen. Sammen tok vi, Anders og Krister Hultén, ideen videre, og i 1984 begynte vi å selge møbler på en parkeringsplass i Staffanstorp. Gradvis vokste vi, og vi trengte større lagerhaller, og i 1997 åpnet vår butikk her i Staffanstorp.

Hulténs ekspertise

Vår lidenskap er å hjelpe deg med å skape det perfekte miljøet, skreddersydd etter dine behov. Hos Hulténs har vi dedikerte og erfarne selgere som er klare til å assistere deg. Du kan enkelt bestille en tid for en personlig telefonsamtale med en av våre eksperter. Ønsker du å oppleve våre produkter og få personlig rådgivning, er du også velkommen til å bestille tid med en av våre selgere i butikken. For å bestille en tid med våre kunnskapsrike selgere, ring oss på +46-233090.

Dedikert kundeservice

Vi streber alltid etter å gjøre våre kunder fornøyde, men vi forstår at det noen ganger kan oppstå problemer. Hvis du møter på noen utfordringer eller har spørsmål, nøl ikke med å kontakte vår kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg. Du kan nå oss ved å sende en e-post til support@hultens.no eller ringe oss på +46-233090. Våre engasjerte medarbeidere er klare til å assistere og løse eventuelle bekymringer du måtte ha.

Se våre møbler for livsnyteren

Sikre betalinger & omsorgsfulle leveranser

Vi prioriterer din trygghet og bekvemmelighet. Når det gjelder transport og betaling, samarbeider vi kun med pålitelige samarbeidspartnere som DHL og Klarna. Med vårt nøye utvalgte nettverk av samarbeidspartnere kan du være sikker på problemfri levering og trygge transaksjoner. Hvert produkt du bestiller, pakkes med omhu på vårt eget lager, for å sikre at det når deg i perfekt stand.