Spesifikasjoner

Merke Fatboy
Farge Grå
Materiale Olefin; Polypropylen (plast); Behandlet stål
Bredde 190 cm
Lengde 280 cm
Høyde 45 cm
Lev. art nummer 105779

Beskrivelse

Opplev det ultimate loungemøbelsettet med de modulære Paletti-møblene fra Fatboy, som er inspirert av den enkle funksjonaliteten til paller. Disse møblene er designet for å enkelt kunne tilpasses og settes sammen, akkurat som paller, noe som gir deg total frihet til å skape ditt perfekte utendørs miljø.

En av de største fordelene med Paletti-møblene er deres holdbarhet. Du trenger ikke lenger bekymre deg for å søle noe, fordi Paletti tåler mye. Tørk den av med en fuktig klut eller skyll den raskt med hageslangen, så blir den nesten som ny.

Den stabile basrammen er laget av gjenvinnbart materiale, og du kan til og med la din chaiselong i pallestil stå ute i regnet. Ryggstøtten i stål er korrosjonsbestandig, og dens slitesterke, vannavstøtende trekk beholder sitt flotte utseende. Du kan la Paletti-loungemøblene stå utendørs hvis det regner litt, men hvis det regner/sner over lengre tid, anbefaler vi sterkt at du bruker Paletti Cover for å opprettholde kvaliteten på dine kjære Paletti-loungemøbler.

Pall: Polypropylen.

Putetrekk (Overmateriale): 100 % Olefin.

Ramme: Stål (galvanisert og pulverlakkert).

Sittedyne: Hybridskum.

Trekket kan maskinvaskes (30 °C/40 °C).

Anmeldelser

Merker

Fatboy, et livsstilsmerke

Fatboy er et fantasifullt livstilsmerke som utmerker seg gjennom å tenke langt utenfor boksen. Fatboy har utfordret konkurrentene sine siden 2002, da de ga ut den perfekte loungestolen for komfort, design og en uovertruffen loungeopplevelse – nemlig sakkosekken Original. 

Stadig voksende utvalg

I dag gir Fatboy verdifull avkobling og smil til over 50 land i verden med et stadig voksende utvalg av produkter for livsnyteren. Fatboys identitet er forankret i det ikoniske europeiske designet mikset med en kreativ ånd og en humoristisk følelse som utmerker seg i alle deres produkter.

Never a dull moment!

Fatboy er kjent for å skape ikoniske produkter med en enkel, men overbevisende idé som alltid gjenspeiles i produktene deres: «Stopp kjedsomhet». Dette har alltid vært kjernen og grunntanken for Fatboys merke, nettopp å utforme et fengslende produkt som skaper glede i mange år fremover.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 38 271,25

Spesifikasjoner

Merke Fatboy
Farge Grå
Materiale Olefin; Polypropylen (plast); Behandlet stål
Bredde 190 cm
Lengde 280 cm
Høyde 45 cm
Lev. art nummer 105779