Komplett med

Spesifikasjoner

Merke Cane-Line
Farge Taupe; Brun
Materiale Aluminium
Bredde 63 cm
Lengde 59 cm
Dybde 60 cm
Høyde 76 cm
Setehøyde 42 cm
Setedybde 48 cm
Lev. art nummer 5417ROT

Spesifikasjoner

Merke Cane-Line
Farge Taupe; Brun
Materiale Aluminium
Bredde 63 cm
Lengde 59 cm
Dybde 60 cm
Høyde 76 cm
Setehøyde 42 cm
Setedybde 48 cm
Lev. art nummer 5417ROT

Beskrivelse

Ocean er designet av Cane-lines designteam og er en kombinasjon av moderne design og tradisjonelt håndverk. En elegant utformet armlenet stol i kraftig Cane-line Soft Rope, med aluminiumsramme og en svært myk og komfortabel sittepute i Cane-line Natté eller Cane-line Wove. Den tynne rammen og det transparente uttrykket gir stolen et meget lett utseende. Sammen med de myke sitte- og ryggputene tilbyr Ocean både enestående komfort og en visuelt tiltalende estetikk.

Anmeldelser

Merker

Cane-Line – moderne utemøbler

Cane-Line A/S er et dansk selskap som designer og produserer utemøbler med hovedkontor i Rynkeby (Odense) på øya Fyn. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har vært i stadig vekst frem til i dag. Cane-Line er absolutt blant de ledende europeiske leverandørene av vedlikeholdsfrie utemøbler. De arbeider med materialer som kunstrotting, rustfritt stål, aluminium, teak samt deres egne materialer som er fremstilt eksklusivt for Cane-Line. Når en ny serie hagemøbler skal utvikles, ansettes som regel noen av Danmarks mest anerkjente møbeldesignere. Som så mange ganger tidligere ender resultatet som regel med vedlikeholdsfrie utemøbler med høy sittekomfort og et utseende som skiller seg ut, uten å være for ekstremt.

Til Cane-Lines utemøbler kommer det flere og flere modeller av deres vannbestandige puter og quick-dry foam polstring som bidrar til at putene tåler å ligge ute til tross for regn. Still putene på høykant så de tørker raskt og kan brukes igjen etter en stund uten å ha tatt skade.

 

Eksklusive møbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment inngår alt fra sofaer, bord, stoler og solsenger til putekasser, krukker og parasoll, alt i et smakfullt dansk design. Alle Cane-Line utemøbler er designet smakfullt, men også materialet er nøye utvalgt. Møblene er UV-bestandige og fargebestandige og krever minimalt med vedlikehold. Felles for alle møblene er at designeren alltid har et stort fokus på å utvikle et nyttig møbel med høy komfort. For designere hos Cane-Line er det estetiske og funksjonen veldig viktig, samtidig som de har et tydelig skandinavisk design. Oppdag det store sortimentet med utemøbler av Cane-Line hos Hulténs!

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 3 663,50