Spesifikasjoner

Merke Fatboy
Farge Rød; Hvit
Materiale Bomull
Bredde 18,5 cm
Lengde 40 cm
Høyde 3,5 cm
Lev. art nummer 104268

Beskrivelse

Miasun strandtelt er den perfekte solbeskyttelsen på stranden. Vaskes ved 30 ºC. Tau og teltplugger må fjernes fra duken før de legges i vaskemaskinen. La det tørke utendørs. Må ikke tørketromles. Ikke stryk.

Anmeldelser

Merker

Fatboy, et livsstilsmerke

Fatboy er et fantasifullt livstilsmerke som utmerker seg gjennom å tenke langt utenfor boksen. Fatboy har utfordret konkurrentene sine siden 2002, da de ga ut den perfekte loungestolen for komfort, design og en uovertruffen loungeopplevelse – nemlig sakkosekken Original. 

Stadig voksende utvalg

I dag gir Fatboy verdifull avkobling og smil til over 50 land i verden med et stadig voksende utvalg av produkter for livsnyteren. Fatboys identitet er forankret i det ikoniske europeiske designet mikset med en kreativ ånd og en humoristisk følelse som utmerker seg i alle deres produkter.

Never a dull moment!

Fatboy er kjent for å skape ikoniske produkter med en enkel, men overbevisende idé som alltid gjenspeiles i produktene deres: «Stopp kjedsomhet». Dette har alltid vært kjernen og grunntanken for Fatboys merke, nettopp å utforme et fengslende produkt som skaper glede i mange år fremover.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 1 389,75

Spesifikasjoner

Merke Fatboy
Farge Rød; Hvit
Materiale Bomull
Bredde 18,5 cm
Lengde 40 cm
Høyde 3,5 cm
Lev. art nummer 104268