Affari

Kling Oljelampe S

136 kr 160 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
136 kr 160 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Merke Affari
Materiale Glass
Lev. art nummer 760-360-00

Beskrivelse

Kling oljelampe fra Affari. Denne unike lampen er skapt med omhu og presisjon for å gi tidløs og stemningsfull belysning til ditt hjem. Den medfølgende glasspissen gjør påfyllingen enkel og bekvem, og dens munnblåste konstruksjon gir hver lampe en distinkt karakter.

Merk at bobler og uregelmessigheter kan forekomme, noe som bare legger til sjarm og autentisitet til hver enkelt lampe. For den perfekte brennende opplevelsen bør veken justeres slik at den bare er synlig noen millimeter over den elegante metallholderen.

Anmeldelser

Merker

Affari of Sweden: Skaping av Nordisk Eleganse

Affari of Sweden er et merke som har satt sitt preg på den nordiske interiørverdenen med sin unike kombinasjon av enkelhet, eleganse og funksjonalitet. Grunnlagt i hjertet av Skandinavia, har dette selskapet blitt et symbol på det beste innen svensk og nordisk design.

 

Kvalitet Og Bærekraft

Et kjennetegn for Affari of Sweden er deres engasjement for kvalitet og bærekraft. Hvert produkt er nøye utformet og produsert med omhu for å sikre at det opprettholder høyeste standard. I tillegg streber selskapet etter å minimere sin påvirkning på miljøet ved å bruke bærekraftige materialer og produksjonsmetoder.

 

Innovative Løsninger For Hjemmet

Affari of Sweden tilbyr en rekke innovative løsninger for hjemmet. Fra belysning og tekstiler til møbler og dekorasjoner gir deres produkter deg muligheten til å skape en unik og personlig innredning som gjenspeiler din individuelle stil.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 160,00

Spesifikasjoner

Merke Affari
Materiale Glass
Lev. art nummer 760-360-00