Bord

Bord til hjemmet ditt


Er du på jakt etter et bord, spisebord eller salongbord, hjelper vi deg gjerne. Hos Hulténs har vi et bredt utvalg av spisebord, settebord, nattbord, marmorbord, barbord, sidebord og salongbord av høy kvalitet. Vi selger bord i materialer som massiv eik, stål, stål, marmor, metall og mye mer. I tillegg til spisebord til kjøkkenet finner du et bredt utvalg av stoler og sofaer. Miks og match den spisegruppen som passer deg best i vårt brede møbelsortiment.

Praktiske spisebord og salongbord


I vårt brede utvalg av spisebord, salongbord og kjøkkenbord finner du garantert et bord som passer dine behov. Vi selger uttrekkbare bord, salongbord, spisebord med uttrekk og mange flere typer bord som forenkler hverdagen din. Her finner du spisebord som gjør det enkelt for deg når du har mange mennesker på besøk, eller dukningsbord som gjør det enklere for deg når plassen er liten. Vi tilbyr også runde og store spisebord for deg som har et stort rom å fylle. Et bord som har blitt populært, er betongbordet som gir et rustikt preg samtidig som det trives i kaldt nordisk klima - perfekt for en skandinavisk boliginnredning. 

Match bordet med stoler


I tillegg til bord i alle mulige former selger vi også stoler til hjemmet ditt. Her finner du barstoler, stoler, lenestoler, gyngestoler og mye mer som passer til bordet ditt. Stolene våre fås i materialer som eik, rotting og tre som passer perfekt til spisebord, salongbord, sidebord eller avlastningsbord. Velkommen til å la deg inspirere av vårt store utvalg

Bord