Cane-Line

Fyrtårn lysestake stor Grå/Teak

3 192 kr 3 755 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
3 192 kr 3 755 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Merke Cane-Line
Farge Grå; Brun
Materiale Aluminium; Teak
Bredde 33 cm
Lengde 33 cm
Dybde 33 cm
Høyde 54 cm
Lev. art nummer 5725TAL

Beskrivelse

Fyrtårn lysestake fra Cane-Line passer perfekt både innendørs og utendørs. Bruk lysestaken som stemningslys en sommerkveld eller som innebelysning i den mørke tiden på året. Fyrtårn er helt værbestandig, da den er laget av aluminium og teak. Teaken vil over tid få en vakker grå patina hvis den står ute.

 

  • Ubehandlet teak
  • Grå detaljer i aluminium
  • Design: Cane-Line Design Team

Anmeldelser

Merker

Cane-Line – moderne utemøbler

Cane-Line A/S er et dansk selskap som designer og produserer utemøbler med hovedkontor i Rynkeby (Odense) på øya Fyn. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har vært i stadig vekst frem til i dag. Cane-Line er absolutt blant de ledende europeiske leverandørene av vedlikeholdsfrie utemøbler. De arbeider med materialer som kunstrotting, rustfritt stål, aluminium, teak samt deres egne materialer som er fremstilt eksklusivt for Cane-Line. Når en ny serie hagemøbler skal utvikles, ansettes som regel noen av Danmarks mest anerkjente møbeldesignere. Som så mange ganger tidligere ender resultatet som regel med vedlikeholdsfrie utemøbler med høy sittekomfort og et utseende som skiller seg ut, uten å være for ekstremt.

Til Cane-Lines utemøbler kommer det flere og flere modeller av deres vannbestandige puter og quick-dry foam polstring som bidrar til at putene tåler å ligge ute til tross for regn. Still putene på høykant så de tørker raskt og kan brukes igjen etter en stund uten å ha tatt skade.

 

Eksklusive møbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment inngår alt fra sofaer, bord, stoler og solsenger til putekasser, krukker og parasoll, alt i et smakfullt dansk design. Alle Cane-Line utemøbler er designet smakfullt, men også materialet er nøye utvalgt. Møblene er UV-bestandige og fargebestandige og krever minimalt med vedlikehold. Felles for alle møblene er at designeren alltid har et stort fokus på å utvikle et nyttig møbel med høy komfort. For designere hos Cane-Line er det estetiske og funksjonen veldig viktig, samtidig som de har et tydelig skandinavisk design. Oppdag det store sortimentet med utemøbler av Cane-Line hos Hulténs!

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 3 191,75

Spesifikasjoner

Merke Cane-Line
Farge Grå; Brun
Materiale Aluminium; Teak
Bredde 33 cm
Lengde 33 cm
Dybde 33 cm
Høyde 54 cm
Lev. art nummer 5725TAL