Cane-Line

Cut Barstol Høyde 76 cm Hvit

4 412 kr 5 190 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
4 412 kr 5 190 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Komplett med

Spesifikasjoner

Merke Cane-Line
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Bredde 34 cm
Lengde 43 cm
Dybde 34 cm
Høyde 76 cm
Setedybde 34 cm
Lev. art nummer 11402AW

Spesifikasjoner

Merke Cane-Line
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Bredde 34 cm
Lengde 43 cm
Dybde 34 cm
Høyde 76 cm
Setedybde 34 cm
Lev. art nummer 11402AW

Beskrivelse

Cut barstol høy i svart er laget av laserskåret aluminium, som bøyes og sveises sammen enkelt og elegant for å deretter kunne kombineres både innendørs og utendørs. Både barkrakken og barstolene er laget av aluminium med en slitesterk utvendig pulverlakk. Produktene i Cut-serien krever minimalt vedlikehold og rengjøring.

Anmeldelser

Merker

Cane-Line – moderne utemøbler

Cane-Line A/S er et dansk selskap som designer og produserer utemøbler med hovedkontor i Rynkeby (Odense) på øya Fyn. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har vært i stadig vekst frem til i dag. Cane-Line er absolutt blant de ledende europeiske leverandørene av vedlikeholdsfrie utemøbler. De arbeider med materialer som kunstrotting, rustfritt stål, aluminium, teak samt deres egne materialer som er fremstilt eksklusivt for Cane-Line. Når en ny serie hagemøbler skal utvikles, ansettes som regel noen av Danmarks mest anerkjente møbeldesignere. Som så mange ganger tidligere ender resultatet som regel med vedlikeholdsfrie utemøbler med høy sittekomfort og et utseende som skiller seg ut, uten å være for ekstremt.

Til Cane-Lines utemøbler kommer det flere og flere modeller av deres vannbestandige puter og quick-dry foam polstring som bidrar til at putene tåler å ligge ute til tross for regn. Still putene på høykant så de tørker raskt og kan brukes igjen etter en stund uten å ha tatt skade.

 

Eksklusive møbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment inngår alt fra sofaer, bord, stoler og solsenger til putekasser, krukker og parasoll, alt i et smakfullt dansk design. Alle Cane-Line utemøbler er designet smakfullt, men også materialet er nøye utvalgt. Møblene er UV-bestandige og fargebestandige og krever minimalt med vedlikehold. Felles for alle møblene er at designeren alltid har et stort fokus på å utvikle et nyttig møbel med høy komfort. For designere hos Cane-Line er det estetiske og funksjonen veldig viktig, samtidig som de har et tydelig skandinavisk design. Oppdag det store sortimentet med utemøbler av Cane-Line hos Hulténs!

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 4 411,50