Skargaarden

Ava Blå/Kobberknapper

1 156 kr 1 360 kr
Prishistorie
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti
1 156 kr 1 360 kr
Prishistorie
-
+
Legg i handlekurven
Betal etter levering
Åpent kjøp i 30 dager
2 års garanti
Prisgaranti

Spesifikasjoner

Farge Blå
Lev. art nummer AVA-DB
Tilgjengelig i vår utstilling Ja

Beskrivelse

I løpet av året har Skargaarden supplert møblene sine med noen få utvalgte interiørdetaljer for å ytterligere fremheve luksusen av avslapning.
Når natten faller, (eller på den tiden av året når dagen knapt nok viser seg), trenger vi lys, vi trenger tepper for å holde oss varme. Skargaardens tilbehørslinje består av lysestaker, pledd og andre interiørdetaljer som både lyser opp hverdagen og skaper en fin innredning.

Anmeldelser

Merker

Vakre utemøbler fra Skargaarden

Skargaarden lager utemøbler med ambisjon om at møblene skal være av god nok kvalitet til å takle et av de mest krevende klimaene i verden, men samtidig være vakre nok til å fungere som spisegruppe i stuen. Møblene fra Skargaarden har en uanstrengt følelse og en karakter som defineres av stort engasjement i både produksjon og materialvalg. Og kanskje det mest åpenlyse – detaljene som avsløres over tid; teaken får en vakker gråhvit patina, og alle de geniale løsningene som løfter det enkle designet til noe storslagent.

Ikke noe styr, ikke noe ekstra – kun at mindre blir til enda mer!

 

Møbler med et nøye gjennomtenkt formspråk

Skargaardens kolleksjoner av utemøbler har alle en sparsommelig, men dog svært gjennomtenkt formgivning. Møbler fra Skargaarden er av høyeste kvalitet, og laget for å holde lenge. Felles for alle møblene er det tydelige skandinaviske designet og at enkelhet er utrolig vakkert. I Skargaardens sortiment finnes det mange ulike utemøbler, som loungemøbeler, spisegrupper, stoler, spisebord, lenestoler samt lekre tekstiler og pynteputer. Designet har tydelig inspirasjon fra det skandinaviske formspråket.  

 

Stort sortiment av vakre hagemøbler.

Hos Hulténs finner du et komplett sortiment fra Skargaarden. Her finnes det utemøbler i teak, kunstrotting, aluminium og mye mer. Skargaardens møbler i metall finnes også i sortimentet vårt så du kan matche utemøblene til nettopp din uteplass eller balkong. Med utemøbler fra Skargaarden gir du hjemmet ditt en helt unik touch. Oppdag Skargaarden på nett eller besøk oss for å se møblene.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 1 156,00

Spesifikasjoner

Farge Blå
Lev. art nummer AVA-DB
Tilgjengelig i vår utstilling Ja