Pleieanvisninger for kurvmøbler

Flettede møbler er både vakre og praktiske. Hvert møbel er laget med omhu og dyktighet og er et uttrykk for håndverk og kvalitet.

Mangfold i materiale og utseende
Syntetisk rotting kan variere i utseende og tekstur, noe som gir en rekke designalternativer som passer til ulike smaker og stiler. Fleksibiliteten i kunstrotting gjør det til et allsidig materiale for hagemøbler, fra runde til halvrunde eller flate.

Lette og slitesterke aluminiumsrammer
Med aluminiumsrammer er rottingmøbler både lette å flytte og motstandsdyktige mot vær og vind, noe som gjør dem til en praktisk og langsiktig investering. Aluminiumsrammene gir møblene stabilitet, samtidig som de er lette og enkle å håndtere.

Minimalt vedlikehold, maksimal glede
Flettede møbler krever praktisk talt ikke noe vedlikehold. En myk børste, et mildt rengjøringsmiddel og vann er vanligvis alt som trengs for å holde dem i topp stand. Dette gjør dem til et ideelt valg for dem som ønsker hagemøbler som krever minimalt med arbeid for å holde seg fine.

Strategisk plassering for lengre levetid
Plasseringen av kurvmøblene kan påvirke deres levetid. Møbler som står under tak krever mindre vedlikehold, mens de som er utsatt for sol og regn kan ha nytte av gardiner eller møbelovertrekk. Ved å velge riktig plassering kan du forlenge møblenes levetid og bevare deres skjønnhet over tid.

Vintervedlikehold
For å forberede deg på vinteren er det viktig å vaske og tørke møblene dine skikkelig før du setter dem til oppbevaring. God ventilasjon er viktig for å unngå muggsopp under lagringen. Ved å ta godt vare på møblene dine kan du sørge for at de er i best mulig stand når våren kommer.

Møbelovertrekk
Møbelovertrekk er en smart og rimelig måte å beskytte møblene dine mot vær og vind og mot slitasje. Sørg for tilstrekkelig ventilasjon under overtrekket for å unngå fukt og muggvekst. Møbelovertrekk kan forlenge levetiden til møblene dine og holde dem i best mulig stand i mange år fremover.

Se våre pleieprodukter