Libo

I over 40 år har vi i Hulténs hjulpet kundene våre med å skape fantastiske uterom. Vårt hovedfokus har alltid vært lidenskapen for utemøbler og å matche dem med våre kunders spesifikke ønsker og behov. Derfor er vi så glade for at vi nå kan tilby vårt eget møbelmerke - LIBO. Libo tilbyr skandinaviske utemøbler for en uteplass du elsker. Vi er overbevist om at livet utendørs blir bedre med gode møbler, og derfor designer vi produktene våre slik at de tåler all slags vær.

For det skandinaviske utendørslivet

Hvert møbel er designet for å tåle skiftende temperaturer, fuktighet og selv de tøffeste værforhold, samtidig som det beholder sin eleganse og funksjonalitet. Med vår ekspertise og lidenskap for design kombinert med fokus på kvalitet er utemøblene våre det opplagte valget for deg som ønsker overlegen kvalitet og estetikk i det skandinaviske uterommet.

Life's better outside

Livet er bedre utendørs, og med LIBO utemøbler kan du skape et sted der du kan slappe av, være sosial og nyte den vakre naturen. Enten det er en rolig morgen med en kopp kaffe, en livlig grillfest med venner eller en stille kveld under stjernene, er LIBO din partner for uforglemmelige øyeblikk på terrassen. Utforsk LIBO i dag, og la oss hjelpe deg med å skape det livet du drømmer om - utendørs.