Spesifikasjoner

Merke Torkelson
Farge Beige
Materiale Metall
Bredde 47 cm
Dybde 50 cm
Høyde 83 cm
Setehøyde 64 cm
Setedybde 35 cm
Lev. art nummer 221220

Beskrivelse

Torkelsons Elvis barstol med ben i metall er den perfekte kombinasjonen av moderne design og komfort. Denne elegante barstolen er skapt med omhu og oppmerksomhet på detaljer for å passe inn i ditt kjøkken eller barområde med stil.

Anmeldelser

Merker

Møbler i skandinavisk design

Torkelson er en av Sveriges eldste møbelfirmaer og ligger i Skånes Fagerhult. Siden starten på 1950-tallet har de levert kvalitetsmøbler med gjennomtenkt design, bærekraftige og slitesterke materialer til hjem rundt om i Skandinavia. Dette er en tradisjon som Torkelson er svært stolte av, og de pleier den ved å fortsette å levere møbler med fokus på bærekraft og slitesterke materialer, samt å stadig opprettholde de høye kravene de alltid har hatt til produktene sine.

 

Møbler for hjemmet

Vi hos Hulténs er glade for å være forhandlere av Torkelson, som tilbyr våre kunder et variert utvalg av hjemmeinnredning til overkommelige priser. I deres sortiment finner vi spisegrupper, gangmøbler, stoler, sofabord, skjenker, vitrineskap samt mediebenker og TV-benker. Med stikkord som moderne, klassisk og ungdommelig er Torkelson et opplagt valg for den innredningsbevisste forbrukeren. En viktig del av Torkelsons arbeid er å stadig jobbe med et oppdatert sortiment som svarer til markedets krav til endringer og forbedringer.

 

Med sin sterke tretradisjon har massivt tre alltid stått i sentrum for Torkelsons møbler, spesielt den massive eiken som fortsatt er et sterkt kjennetegn for deres møbler.

Spørsmål og svar

Prishistorie

Laveste pris for dette produktet de siste 30 dagene er: kr 2 809,25

Spesifikasjoner

Merke Torkelson
Farge Beige
Materiale Metall
Bredde 47 cm
Dybde 50 cm
Høyde 83 cm
Setehøyde 64 cm
Setedybde 35 cm
Lev. art nummer 221220